Dear client,
your personal information will only and solely be used for our archives and will not be transmitted to any 3rd party for commercial use.
x close message

TINTERIEUR

Wist je dat Veerle jou ook graag helpt met
het Tinterieur van uw project of woning?
tinterieur

We zorgen voor meubels, linnen en accessoires maar ook voor raamdecoratie en passend schilderwerk. Direct van bij de fabrikant tot bij u thuis. We adviseren je bij je keuzes van materialen, kleuren en vormen.

We komen ter plaatse om je in te kleden ruimte te bekijken en je verwachtingen te toetsen aan je keuzes en ons aanbod. We helpen je de juiste balans te vinden en ruimtes te transformeren naar je persoonlijke wensen.

Karakter en kwaliteit staan centraal in alles wat we doen. Wat we ook voorstellen, het weerspiegelt jouw wensen en de huidige trends zonder overheersend of mainstream te zijn.

TINTERIEUR werkt met verschillende vaste leveranciers om de kwaliteit en authenticiteit te waarborgen, om producten écht te kennen en hun impact op hun omgeving zo maximaal mogelijk in te zetten. We werken met bedrijven die garant staan voor topservice en prachtig afgewerkte projecten, zodat jij enkel nog hoeft te genieten nadien.

Van slaapkamer tot leefruimte en van ontvangstruimte tot meeting room, TINTERIEUR brengt balans in ruimtes op een heel persoonlijke manier, jouw manier!

Ben je helemaal overtuigd van onze manier van werken? Dan horen wij graag welke ruimte of woning jij nieuw leven wil inblazen!

Contacteer ons

Interieuradvies nodig?